Flyttstäd enligt konstens alla regler

Mäklarsamfundet har tydliga riktlinjer för flyttstädning och det är dessa som ligger till grund för vår arbetsplan vid flyttstäd. Givetvis kan vi göra särskilda överenskommelser med varje enskild kund, det är trots allt kundens behov och önskemål som vi vill uppfylla. I generella drag ser en klassisk flyttstädning ut på följande vis:

  • Rum - Vi torkar av skåp och garderober invändigt såväl som utvändigt, dessa måste förstås vara tömda på förhand. Vi rengör element, socklar, golvlister, dörrkarmar och dörrar. Vi rengör också klädkammare om sådan finns. Synliga ventiler, vägguttag, strömbrytare och elskåp torkas av liksom fönsterbänkar och trösklar. Alla väggar och tak dammas av.
  • Kök - Vi rengör ugnen, spisen, värmeskåp och galler och vi drar fram spisen för att rengöra bakom den. Kylskåp och frys rengörs invändigt och utvändigt men de ska vara tömda och avfrostade innan vi börjar. Vidare rengör vi diskmaskin, fläkt, ventil, diskbänk och arbetsbänkar. Fast belysning, köksskåp, luckor och snickerier torkas av.
  • Badrum - Vi rengör och kalkar av all kakel och klinker samt torkar av väggar, rör och badrumsskåp. Vi rengör WC-stol, bide, tvättställ, tvättmaskin, torktumlare och golvbrunn noga. Alla speglar putsas.
  • Golv - Olika golv ska rengöras på olika sätt. Vi använder de redskap och städprodukter som behövs för respektive golvtyp.
  • Fönster - Vi putsar alla fönster in- och utvändigt. Även fönsterkarmar och fönsterbrädor torkas av.
  • Tvättstuga - Vi rengör maskinerna och golvbrunnen.
  • Extra - Det finns mycket som inte ingår i en klassisk flyttstädning men som du kan lägga till för en extra kostnad. Bland dessa tjänster syns bl.a. tvätt av väggar och tak, borttagning av krokar och hyllor, persienntvätt, städning av garage/förråd, golvbehandling och städning av tomt/trädgård.

Vi är en flexibel och välvillig städfirma som finns här för att se till dina behov. Kontakta oss idag om det är något du undrar över eller om du önskar en offert för flyttstäd i Örebro.