Professionell städfirma

Som professionell städfirma med just flyttstäd som specialitet så har vi givetvis full koll på vad som krävs för att en flyttstädning ska vara godkänd enligt branschens krav. Vi genomför varje flyttstädning efter en noga framarbetad plan och priset vi ger på en flyttstädning baseras på hemmets eller lokalens yta. Vi arbetar snabbt, effektivt och resultatinriktat, dessutom lämnar vi kvalitetsgaranti på våra tjänster. Väljer du att låta oss ansvara för din flyttstäd i Örebro så får du kvalitetssäkrad grundrengöring till konkurrenskraftigt pris. Vi innehar förstås både F-skattebevis och ansvarsförsäkring och lämnar garanti på att flyttstädningen blir godkänd efter inspektion.

Personalen

Städpersonalen är varje städfirmas motor och som städfirma med höga krav på oss själva ser vi till att ta hand om vår personal på allra bästa sätt. Vi låter bara kompetenta, välutbildade städare ansvara för våra städtjänster och vi ser till att all personal med jämna mellanrum får delta i fortbildningskurser - allt för att säkra resultat av toppkvalitet. Alla våra anställda är anslutna till kollektivavtal för såväl deras som våra kunders trygghet - vi lämnar inget åt slumpen. Det faktum att vi har väldigt låg personalomsättning är en stor fördel för både oss som städfirma och dig som kund och det vittnar om att arbetsmiljön i vårt företag är god.

Miljö

Idag är en noga genomarbetad miljöplan ett krav för alla företag och vi tar framtiden på största allvar. Vi har en strikt miljöpolicy som går ut på att välja miljömärkta städprodukter och alltid dosera dessa noggrant, samt att ersätta kemikalier med ex. microfiberdukar i den mån detta inte påverkar våra städresultat. Ibland använder vi tvätt- och torkmaskiner i arbete med ex. företagstvätt, dessa är förstås av energisnål sort.

Väljer du oss som städfirma när du behöver hjälp med flyttstäd i Örebro så gör du ett medvetet val.