Flyttstäd

Flyttstäd är vår specialitet. Vi hjälper alla som önskar professionell hjälp med städningen vid en flytt och vi gör det enligt de regler och krav som stipulerats av mäklarsamfundet. Vi har en noga utarbetad arbetsplan som gör vårt arbete smidigt och effektivt - och vi anpassar oss alltid i den mån vi kan efter de behov och önskemål du som kund har. Våra priser för en vanlig flyttstädning baseras på den yta som ska städas, därefter tillkommer kostnader för specialbehov såsom t ex rengöring av lösa föremål, persienntvätt, städning av garage/förråd/vindsutrymme m.m.

Privatperson & företag

Våra tjänster kan nyttjas av alla som behöver hjälp med professionell städning, såväl privatpersoner som företag. Vi har inga gränser för hur stort eller litet varje uppdrag får vara för vi har kapacitet för städning av alla olika typer av hem och lokaler. Med det sagt städar vi alltid med samma helhjärtade engagemang - hos oss kan du alltid räkna med strålande resultat.

Andra städtjänster

Flyttstäd är vår specialitet men vi erbjuder givetvis även andra städtjänster. Behöver du hjälp med hemstädning i Örebro? Eller så behöver du bara hjälp med fönsterputsning och inget annat? Kanske söker ni en pålitlig städfirma till kontoret? Eller så är du hyresvärd och letar efter någon som kan ansvara för fastighetens trappstädning? Oavsett vem du är och vad för städtjänster du söker efter, och oavsett omfattningen av ditt uppdrag, så finns vi här till din tjänst. Vi är den enda städfirma du behöver känna till i Örebro.